Sunday, January 27, 2008

Indien!

Ååhhh vad jag längtar! Igår var jag och mamma på seminarium i Stockholm hela dagen. Vi fick träffa de andra resenärerna i gruppen (jag passade på att konstatera att jag är yngst... ungefär 20-30 år yngre än de andra :P), och de verkar trevliga. Hon som är reseledare är så himla söt.. hon har varit i Indien hur mycket som helst, så jag tror att hon blir perfekt. Hon kan så himla mycket och har varit med om massor.

Oh, men det ska bli SÅ roligt. Jag vet inte vad jag ser fram emot mest.. Men jag är sjukt excited över resan till Dharamsala och Mc Leod Ganj.. Vi fick se en del bilder därifrån, och det var så himla vackert. Snöklädda bergstoppar :) Och apor! Aporna verkar visserligen inte vara så populära, men... det är APOR! Hur coolt som helst.

Det kommer att bli lite primitivt.. Jag kommer inte kunna tvätta håret varje dag. Jag kommer inte att ha nytta av högklackade skor över huvudtaget. Det är inte rimligt att jag skulle lägga ner en halvtimme varje dag på att sminka mig. Och det ska bli så jäääävla skönt. Åh. Det är egentligen det jag ser fram emot mest tror jag. Att få komma bort från min vardag.. som iofs är trevlig på sitt sätt, men ja. Indien kommer att bli så annorlunda. SÅ SKÖNT.


Idag förresten så släpade jag med mig Marcus ner till Svartån för att mata änder :D Whee! De är ju så söta! Efter ett tag var det en som åt ur min hand :D So cute.

No comments: