Friday, June 29, 2007

Update.

Ja jävlar. Idag är jag på lysande humör! Jag känner mig väldigt produktiv. Jag ska nog städa mitt hem tror jag. Sorterade och gjorde fint i mina garderober igår, och jag är sjukt nöjd. Nu har jag åtminstone ett slags system.

I måndags-tisdags var jag och Marcus i Gbg som en tidig födelsedagspresent till mig (B-day is on Sunday) :) Vi bodde på ett sjukt fint hotell, precis bredvid stationen. Vi gick runt en del på stan, var på bio (Oceans 13, grymt bra!), Göteborgs Stadsmuseum och Casino Cosmopol, där vi fick världens coolaste tändare. Nu måste jag börja röka, vilket känns lite jobbigt. Men hey, vad gör man? Jag spelade iaf på de lustiga maskinerna. Först "Lucky Lemmings", vilket gick åt helvete, sedan på "Enchanted Unicorn"... I just had to :D Det gick iofs inte heller så bra. Men jag är glad ändå, för jag fick en cool tändare.
Väldigt trevligt var det iaf, även fast jag inte träffade Justin (som var i stan samtidigt).

Igår jobbade jag i Ludvika, det är tydligen Ludvikafesten där borta. Jag hade en schysst kväll, tror det är mest spel som jag har haft hittills. Hade spel precis hela tiden från att jag hade öppnat... Så det var väldigt kul, även fast vissa var en aning.. eh, överförfriskade. På väg hem sen tror jag att jag dödade en till fågel. Egh. Det såg iaf ut som att den flög rakt in i vänster framhjul. Damn you, suicidal birds.

Och idag har jag bokat min resa till Gotland! :D Ska dit och jobba mellan 12-27:e juli. Det ska bli extremt kul. Jag har aldrig varit på Gotland! Och jag ska flyga dit helt själv :S Men jag klarade iofs att flyga till London, så det borde gå. Skillnaden är bara att i London pratar de åtminstone engelska, dvs man förstår vad de säger. Inte fan fattar jag gotländska. Men ja.. det blir nog bra.

Nu ska jag gå och duscha lite, sen ska jag nog städa lite. Och ikväll ska jag jobba på Club Platina.

2 comments:

.... said...

Ja, men jag hittade sjukt snygga askfat när jag städade här hemma, så då kan vi ju börja röka ihop? eller? Är det en bra idé? :D Eller så får du helt enkelt hitta på ursäkter att tända ljus. Eller så blir du mordbrännare. Det finns många vägar att välja mellan när man har en fin tändare :)

Funkan said...

Du, det känns som att du glömt att berätta om den där resan TOTALT...