Friday, June 01, 2007

Tjejfesten :)

Tjejfesten i onsdags var jätteskoj. Jag nyktrade till ungefär.... nu. Jösses. Här följer en sammanfattning av kvällen... och jag tror inte att jag har några minnesluckor :D

Det hela började kl 11 i onsdags när vi (jag, Jennie, Veronica och Jessica) åkte ifrån Västerås. Vi hade hyrt en fin röd minibuss, och Marcus var vår chaufför för dagen/kvällen/natten/morgonen. När vi kom fram till Sthlm samlades vi allihop på kontoret, där det serverades cider och bananer. Sen delades vi in i tre lag (totalt var vi typ 15 tjejer tror jag), för att leka en liten aktivitet som heter Spy Academy. Det hela gick ut på att man blev tilldelad en gps samt en satellitbild, och skulle leta rätt på ett antal stationer där man skulle lösa diverse problem. Utrustade med två cider var och vår lilla gps gav vi oss iväg. Mitt lag ägde och blev klara först, men i slutändan förlorade vi ändå . Hrmpf.

Nåja, efter det bar det av till Gröna Lund. Där blev det femkamp med diverse prickskytteövningar. Mitt lag ägde igen, vi kom på delad andraplats (den här gången var vi fem lag om tre pers i varje). Efter femkampen åts det hamburgare, och sen gick jag och några andra in i Lustiga Huset. Som bekant så gillar jag INTE nöjesfält (eftersom karuseller är farliga och man kan dö), men jag tänkte att Lustiga Huset är säkert luuuugnt. Det var det inte. Jag trodde jag skulle dö när jag åkte ut på flygande mattan. Men jag är jävligt glad att jag kom ut med livet i behåll. Nu vet jag att hädanefter är det bara radiobilar som gäller. Eller såna där maskiner där man ska försöka fiska upp gosedjur. Japp.

Efter Grönan bar det av till Centralbadet, där det var tänkt att vi skulle bada och göra oss iordning för kvällen. Dock så hamnade vi i Trafikstockningen från Helvetet, och de flesta av oss hann aldrig bada. Istället gjorde vi oss fina, och sen bar det finally av till Snaps där det serverades sjukt god mat. Det var fläskfilé med potatisgratäng och ett glas extremt gott vin. Till efterrätt fick man välja mellan halloncheesecake eller chokladtårta, så vi beställde olika och åt halva av båda :P Jag måste nog säga att chokladtårtan var godast.

När vi var mätta och belåtna bar det av till Berns, där vi fick goda drinkar. Dessutom var både Pål Hollender och Tommy Körberg där, vilket var roligt med tanke på att jag var ganska så kär i Tommy Körberg när jag var liten. Nu såg han däremot lite sunkig ut, så jag höll mig på avstånd. Ah... "staaaad i ljuuuuus"..
Anyway, efter Berns åkte vi (eller gick vi?) till The Soap Bar, som var ett väldigt trevligt ställe med schysst inredning och bra musik. Jag måste nog säga att det var favoritstället på hela kvällen. Där serverades det mer drinkar (det var nog godaste drinken för kvällen också, när jag tänker efter). Vi var inte kvar där så länge, utan drog snart vidare till Naglo, ett litet ställe som spelade nästan enbart schlagers. Här blev det väldigt mkt dricka... En drink, tre shots och typ två glas champagne... Och inte ens efter så mkt dricka kunde jag riktigt uppskatta schlagerdängorna, men det var ändå en väldigt trevlig stämning. Folk började bli ganska fulla, och det lektes isbitsleken med alla möjliga människor.
När vi hade fått tillräckligt av schlagers så drog vi vidare till Solidaritet, som var sista stället för kvällen. Ehm.. jag måste erkänna att jag var ganska berusad vid det tillfället, och kommer inte ihåg så mkt mer förutom att jag var väldigt trött just då. Så efter ett tag bestämde vi oss för att åka hem igen. Jag somnade i bilen.

Jag tror att vi kom hem vid åttatiden på morgonen.. men jag minns inte riktigt. Hursomhelst så mådde jag extremt dåligt kl 11 när jag skulle iväg till min kiropraktor, så jag bestämde mig för att avboka den tiden, vilket nog var ganska bra. Jag hade tyckt att det var lite pinsamt att komma dit när jag fortfarande var en aning berusad. Istället lade jag mig och sov fram till typ 17, sen petade jag i mig lite mat och cyklade iväg till personalmöte med casinot. Gårdagen försvann ganska fort med andra ord.

Ikväll ska jag jobba på Å :) Och imorrn ska jag svänga ihop en chokladtårta till min bror, sen ska jag iväg och jobba på Trädgården i Ludvika igen. På söndag blir det födelsedagskalas för Dan.

1 comment:

.... said...

OMG! lustiga huset! det finns ju typ inget roligare än flygande mattan för fasen! XD så du åkte inte nya berg och dalbanan med andra ord? haha :D