Wednesday, June 20, 2007

Stackars Silverpilen :´(

Min bil är sönder! :´( ¤gråta¤ Min söta, fina, perfekta Silverpil... Buhä :( Stackars den. Stackars mig.

Igår skulle jag åka förbi i McDonald's drive thru på väg hem till Marcus. Det var typ längsta kön EVER, och jag stod med bilen på tomgång i säkert 20 minuter totalt... Anyway, när jag kom fram till kassan märkte jag att temperaturmätaren stod på max, samtidigt som det kom rök från motorn. "Oops..." tänkte jag, och ställde mig på parkeringen, stängde av motorn och konstaterade att motorn kokade. Awesome. Så jag öppnade motorhuven och kände mig som ett stort frågetecken när jag försökte hitta var man fyller på vatten till kylaren. Till slut gav jag upp, och Marcus fick komma och hämta mig.

Idag kom Henrik och hämtade mig, och vi åkte ut till Stenby för att hämta min bil. Henrik var vänlig och visade var man skulle fylla på vattnet, så det fixade vi. Sen åkte vi till Statoil för att hämta mer vatten att fylla på med, och passa på att dammsuga bilen lite. Anywho, sen när vi hade fyllt på vattnet startade vi bilen igen och lät motorn bli varm... och till slut kunde vi konstatera att fläktjäveln inte fungerar. Oh joy. Redan här såg jag hur tusenlapparna fladdrade förbi framför mina ögon. Sen kom jag att tänka på den läckande damasken vid höger framhjul, och då kom ångesten direkt. "Jamen vad bra", tänkte jag. Men jag tänkte att det är ju ingen idé att vänta med reparationerna, jag behöver ju banne mig ha en bil. Så vi åkte till OKQ8 vid Sjöhagen för att lämna in den där. Men de hade lagt ner sin verkstad, så det sket sig. Istället fick vi åka till OKQ8 ute vid Hälla, och de hade inte tid att ta emot Silverpilen förrän 11:e juli. BUHÄ :( Men vad gör man..? Jag orkade inte åka runt och kolla på fler verkstäder (och jag kan inte åka särskilt långt heller, eftersom som sagt, motorn börjar koka).

Min bil! :´( Jag blir lite ledsen i ögat. Jag tycker så mycket om min bil.. Den är liten och söt och perfekt och alldeles, alldeles... underbar. Min fina. But I'm not giving up on it. Den ska lagas, banne mig. Om jag så inte ska ha råd att köpa mat förrän i september.


Sen har jag iofs lite bra nyheter också, men jag kan inte riktigt glädjas åt dem just nu. Men anyway, jag ska åka till Gotland 15-23 juli och jobba med casinot. Det ska bli hur kul som helst. Jag har aldrig varit på Gotland heller, så jag är sjukt excited. Jag är mest paranoid för hur jag ska lyckas åka dit alldeles själv, eftersom jag tycker sånt där är lite läskigt. Men det blir nog båt iaf. Och jag hade tänkt att jag kanske skulle ta med Silverpilen, but I guess that's not gonna happen now :´(

Suck. Ursäkta mig, men nu ska jag gå och må dåligt ett tag.

No comments: