Wednesday, February 06, 2008

And if rain brings winds of change..

Idag har jag varit duktig. Jag tillbringade mer än en timme på gymmet. Jobbigt var det. Och skönt och roligt också. Hoppas att jag får in nån slags rutin på träningen snart.. Jag märker ju själv att jag mår mkt bättre när jag tränar regelbundet (som jag ju har gjort i perioder, men sedan lagt av). Jag var lite sugen på att gå på Bodypump idag, men sen kände jag mig lite väl otränad, så jag körde styrketräning istället. Beach 2008 here I come. Eller ngt.
Inte för att jag direkt är den som tillbringar särskilt mkt tid på stranden. Sola är ju ganska tråkigt (jag blir bara rastlös, sen får jag aldrig nån färg heller så vad är poängen?), och bada gör jag ungefär en gång om året. Men ja. Träning är ju bra för hälsan, har jag hört.

Imorgon ska jag gå på stan med mamma för att leta resväska att ha till Indien :) Nu är det bara 26 dagar kvar! Helt sjukt! Det ska bli sååå roligt. Om jag trivs bra där funderar jag på att åka tillbaka och volontärarbeta, antagligen som engelskalärare. I Shimla eller McLeodGanj. Jag tänkte kolla upp det nu när vi åker.. det vore roligt iaf.

På fredag blir det fest med Johanna och Jessica :) Ska bli jättekul. Och nästa onsdag blir det tokparty med casinot :) Oooiii det ska bli skoj. Tur (?) att jag inte har något jobb att gå till dagen efter sen.
Suck.

För övrigt så tycker CSN att jag ska börja betala tillbaka på mitt studielån. De vill ha 1500kr den här månaden. Hm. Jag vet inte riktigt hur det skulle gå till. Så jag tänkte begära nedsättning av årsbeloppet (eftersom jag har ganska begränsad inkomst för tillfället). Men då vill CSN veta hur mkt jag kommer att tjäna under det här året. Ursäkta, men hur fan ska jag kunna veta det?! Jag vet bara att jag inte har råd att betala NU. Det hade gått om jag kunde betala 500kr i månaden, men så kan man tydligen inte göra. De vill ha 1500kr i en klumpsumma per kvartal.
Bajs-CSN.

Men snart är det vår! Och då blir allt så mkt bättre. Per automatik liksom. Jag konstaterade häromdagen att maj och september är nog rent generellt mina favoritmånader. Och sen hela sommaren såklart. Men det bästa är ju de första vårblommorna :) Och liljekonvaljer! Wonderful.

3 comments:

Sandra said...

Ring CSN, det är jättelätt att få uppskov för en betalning!

Henriette said...

Wonderful! :)

Anonymous said...

håller så med om hela sola köret...what´s the point liksom?
/billie