Thursday, November 29, 2007

What to do.. oh, what to do.

Shit. Det känns som att jag har haft fullt upp senaste veckan. Jag har försummat min blogg. Men jag har haft massor att göra, och jag har varit allmänt tankspridd och velig. Sådär som jag blir väldigt lätt.
Men nu ligger jag i sängen med min laptop och lyssnar på Sophie Zelmani. Skönt. Ska snart sova.. Måste gå upp tidigt imorgon för att hinna åka hem till mamma och mata katterna innan jag ska till jobbet.

I övrigt har jag så mycket att tänka på just nu. Känns lite jobbigt. Jag vetefan vad jag ska göra åt saken heller. Blir så sjukt trött på att jag alltid är så velig och aldrig kan ta några beslut. Ångest.
Har känt mig lite nere nu i några dagar, och det påverkar mig så jävla mycket. Jag har verkligen inte kunnat koppla bort det, hur mycket jag än försöker. Bajs.
Dessutom har jag drömt obehagliga drömmar om Bessie tre nätter i rad nu. Det känns jobbigt, och gör mig ledsen.

Så, ja... Just nu känner jag mig ganska stressad över det mesta egentligen. Förhoppningsvis känns det lite lättare snart.

Igår var det iaf PPJ-fest med casinot. Kul var det. Jag tog det lugnt och stannade inte så länge på Pluto, eftersom jag skulle upp och jobba imorse. Men de nya PPJarna verkar iaf väldigt söta. Och jag har alltid så kul tillsammans med mina kollegor. De är bäst :)

Idag efter jobbet tog Johanna med mig till en fotostudio för att testa lite fotosaker. Det var roligt, även om jag tror att vi mest fånade oss egentligen :) Men kul var det iaf, kändes som att det var precis vad jag behövde efter en lång och ganska jobbig dag.

Imorgon blir det jobb igen, men jag är iaf ledig på kvällen. Ska bli riktigt skönt. Och på lördag är det Sussies födelsedagsfest som gäller. På söndag ska jag fira Alicia som fyller år på måndag.


Men nu ska jag iallafall sova. Och så hoppas vi att det blir en bättre dag imorgon.

No comments: