Tuesday, November 06, 2007

Intressant dag.

Den här dagen har varit... underlig. Den började ju extremt ointressant, med regnruskigt väder på väg till jobbet. Dock så hade jag, dagen till ära, packat väskan med träningskläder för att gå till gymmet efter jobbet. Det kändes bra, idag skulle det verkligen bli träning av. Jag riktigt såg framför mig hur jag brände ofantligt många kalorier på löpbandet.
Men det är ju inte alltid det blir som man har tänkt sig.

På vår lilla frukostrast på jobbet så bestämde jag mig för att göra en kopp te. Så jag ställer muggen i mikron, tar ut den när vattnet börjar koka och lägger i en tepåse. När jag sedan ska ta muggen och bära iväg den, så lyckas jag istället välta fanskapet. Det hela resulterar i att jag häller en hel mugg med kokande vatten över mina lår. Jag skrek. Det gjorde sjukt jävla ont.
Sen spenderade jag ungefär en timme på vårdcentralen, men läkaren konstaterade att jag bara hade första gradens brännskador, så det var rätt lugnt. Jag skulle komma tillbaka om det började utvecklas blåsor. Intressant.

Så det blev alltså ingen träning efter jobbet. Det är tydligen ingen bra idé att träna just nu. Och det är ju bara för jävla typiskt. Det är nog helt enkelt inte meningen att jag ska leva ett hälsosamt liv.

Nu ser jag ju mest ganska patetisk ut, med ett pingvinformat brännmärke på mitt högra lår (och en mindre, oformlig röd fläck på mitt vänstra knä). Sexigt, verkligen.

Nu ska jag bättra på mitt nagellack, sen blir det sänggående. Imorrn blir det en heldag med jobb, lunch med Malou och Billie, fika med Eddy, möte med casinot och eventuellt lite utgång där på kvällen. Men det blir nog rätt lugnt, med tanke på att jag ska upp och jobba på torsdag igen.


So long.

3 comments:

billie said...

men gud..fattar verkligen inte hur du lyckades hälla kokhett vatten över dig själv :P, guess i´ll hear all about it tomorrow..bye

Malou said...

Haha, you're a klutz ;D

Unknown said...

Usch, låter verkligen otrevligt, det där... Hoppas det försvinner fort!