Saturday, August 18, 2007

The perfect night.

Jag hade en sjukt bra kväll när jag jobbade på Pluto igår tillsammans med Marie. Alla var så himla trevliga! Jag hade inte en enda dryg spelgäst under hela kvällen. Hade dessutom ganska bra med spel, så det flöt på väldigt bra. Det var den perfekta kvällen helt enkelt!

Ikväll ska jag jobba på Taj Mahal. Känns som att jag inte har varit där på jättelänge. Och nu öppnar Kåren igen, så jag ska jobba där på torsdag :) Whee.

Imorgon är det kräftskiva i Ludvika med casinot :D Ska bli grymt kul. Jag är så sugen på kräftor... :9 Och jag har fixat så jag slipper komma på uppropet på måndag. Ringde IHu i förrgår och pratade med en tjej där. Följande konversation utspelade sig:
Jag: - Ja, jag tänkte meddela att jag tyvärr inte kan komma på uppropet på måndag.
Hon: - Jaså? Jaha, men du måste ju förstå att du måste meddela såna här saker!
Jag: - Eh.. ja? Det är ju det jag gör nu..?
Hon: - Ja, men nu är det ju så att uppropet är obligatoriskt. Och det här måste du ju ha vetat om när du sökte kursen.

Eh, ja. I APRIL var det ju självklart att jag visste att jag skulle vara borta den 20:e augusti. Herregud. Hursomhelst så lyckades jag övertala henne, när hon till slut fattade att jag faktiskt hade läst två kurser tidigare och visste vad det hela gick ut på. Suck.

Nu ska jag åka hem till pappa och hämta hans bil. Jag törs nämligen inte ta min egen bil till Ludvika, eftersom jag inte tror att den orkar åka så långt. Lilla Silverpilen.

No comments: