Friday, August 03, 2007

Dilemma.

Vadfan. Söndagen den 19:e är det kräftskiva med casinot i Ludvika, med övernattning i Jonas stuga. Måndagen den 20:e har jag upprop, kl 09:15. WTF?

What to do? Jag tänker inte hoppa över kräftskivan. Och jag kan inte vara borta från uppropet (för visst är det så, att man måste närvara för att få behålla sin plats?). As far as I can see it, I have two options:
  1. Vara nykter. Gå och lägga mig i nån slags rimlig tid för att sedan orka gå upp och köra hem till Västerås, medan alla andra festar långt in på småtimmarna. Tråkigt.
  2. Vara nykter. Stanna uppe hela natten, sen hoppas att jag klarar av att köra hem utan att somna framför ratten. För att sedan gå direkt till uppropet, och sova efteråt (vända på dygnet-deluxe).

Suck.

5 comments:

Malou said...

Tyvärr, man måste vara där :( Fast jag har glömt att tacka ja, så om de jävlarna på antagningen är dumma kanske jag inte kommer alls. Crap.

Funkan said...

och jag har för mig att man inte alls måste vara där, men man måste bekräfta sin plats under dagen... kan du inte gå till informationen på fredagen innan och kolla upp det?

Carin said...

I vote for option number 2! :P

Anonymous said...

Eller så ringer man i förväg och säger att man inte kan komma på uppropet men ändå ska gå kursen. I värsta fall skyller man på en döende moster eller liknande!

Henriette said...

Malou: Oj! Men det kanske inte gör nåt, det måste ju finnas platser kvar..

Johanna: Jag ska ta reda på det!

Carin: Haha, jag tyckte inte nåt av alternativen var särskilt bra :P

Sandra: Om jag känner mig själv rätt så tror jag att jag kommer att ha en döende moster på uppropsdagen :P