Wednesday, October 24, 2007

Long time no see

Jag vet. Jag har inte bloggat på hur länge som helst. Uppenbarligen tar ett 8-17 jobb mer tid än bara just de timmarna man är på jobbet. Jag är helt slut när jag väl kommer hem, och då måste man plötsligt ta itu med en massa annat skräp. Typ matlagning, tvätta osv. Egh.
Jag måste för övrigt bli bättre på att gå och lägga mig tidigt. Helst skulle jag vilja komma i säng vid 22, men det är sällan det blir före 24.. Suck. Men jag har blivit nån slags mästare på att jobba trots alldeles för lite sömn, ofta går det bra med fem timmars sömn bara jag har fått vakna till lite. Men åtta timmar är ju att föredra, även om det inträffar extremt sällan.

Jobbet går bra annars, jag kommer in i det mer och mer för varje dag tycker jag. Och jag trivs jättebra med mina kollegor, alla är supertrevliga.. så det känns kul. Men jag måste bli bättre på att laga matlåda! Allt ätande på stan kommer att ruinera mig.
Jag måste även komma igång med träningen igen. Jag vet att jag har sagt det typ hundra gånger, men nu får jag fan ta tag i det här om jag inte ska bli alldeles förslappad. Jag hade tänkt att jag skulle gå på yoga idag, men sen kom tvätt och matlagning ivägen så det blev inget.. Synd. Hade varit skönt med yoga.. Det är dessutom ett 90-minuterspass på onsdagar, så då får kroppen verkligen jobba. Härligt.

Och nu tror jag det var två veckor sedan jag jobbade på casinot, och idag kände jag nåt slags abstinens faktiskt. Jag längtar efter att jobba igen, och det känns så himla kul att längta efter att få gå till jobbet :P Just nu har jag inget speciellt inplanerat på fredag kväll, så jag funderar på att se efter om nån vill vara ledig där på kvällen så jag kan jobba. Om jag inte är helt slut efter jobbet på dagen, vill säga. Jag tror att jag får låta dagsformen avgöra där framåt fredag eftermiddag.

På lördag blir det iaf konsert med VNV i Stockholm. Ska bli trevligt. Och imorrn blir det ut i stallet med Johanna :) Ponniesar!! :D


Nej, usch vad trött jag är.. Nu blir det att hänga ett tag framför Facebook, sen ska jag försöka gå och lägga mig. Har iaf hunnit med en del saker ikväll, så det känns skönt. Har tvättat en maskin med tvätt, lagat mat som räcker till matlåda, sytt upp ett par byxor och målat naglarna. Mission accomplished, måste jag säga. Nu återstår bara disken i köket... Får se hur det blir med den.

No comments: