Monday, December 17, 2007

Favorit i repris.

Ja. Jag gjorde det igen. Jag sa upp mig från mitt jobb utan att ha ett backup-jobb. Så kan det gå. Men ja, det gick ju bra sist.. så jag är positiv. You gotta have faith.
Jag gav det en chans iaf. Och jag är glad att jag gjorde det, nu är jag iaf en erfarenhet rikare. Och på många sätt var det jävligt roligt. Mest (eller kanske enbart) på grund av mina kollegor. Det var inte alls roligt att behöva säga hejdå till alla, jag kommer verkligen att sakna dem :´( Men jag kommer nog fortfarande ha kontakt med en del av dem, och de andra kommer man nog ändå träffa på så småningom.

Fast vad fan ska jag göra nu? Jag är trött på att aldrig kunna hitta nåt jobb där jag faktiskt känner att jag vill vara kvar. Det enda (och då menar jag verkligen det enda) jobbet jag trivs tillräckligt bra på för att aldrig vilja lämna är casinot. Där kommer jag kämpa in i det sista för att kunna vara kvar trots eventuella andra jobb. Grattis, Eurobet :P

Jag tror att det är förändringens vindar som blåser. Det är mycket på gång nu. Imorse när jag gick till jobbet tänkte jag inte att jag skulle säga upp mig just idag. Men sen blev det så ändå.
Och jag har äntligen bestämt mig angående mitt efternamn. Jag ska byta. Mer info kommer när jag har fått godkännande från skatteverket.


Så, ja. Ibland kanske jag är lite wild&crazy ändå. Med betoning på crazy.

3 comments:

Funkan said...

Men nu hade du ju haft tid att tentaplugga med mig till engelskan på lördag ;) Fast nu är det ju för sent att anmäla sig...

Men i värsta fall får du söka nån högskolekurs i vår, så har du lite pengar iaf...

.... said...

Vad är det för ett efternamn egentligen? Typ von Hopfenkrusehoschs? eller nåt annat mer spännande? XD

Malou said...

Yay, you go girl! Du kan söka den där detective fiction-kursen vi pratade om i höstas! Både jag, Carin och Billie ska gå den.